donderdag 8 november 2012

James Bond op Zuiderzee FM


HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdag 9 en 16 november tussen 20:00 en 21:00 uur zal de muziek uit de 007 films centraal staan in het radioprogramma BackHome. Dit wordt ongetwijfeld een feest der herkenning voor de liefhebber van de films over de brits geheim agent.
Onlangs is de nieuwste James Bond film, genaamd Skyfall, in de Nederlandse bioscopen verschenen. De programmamakers van BackHome zijn gedeeltelijk groot fan van deze filmreeks. Ook de soundtracks blijven hierbij niet onopgemerkt. De theme van de nieuwste film, gecomponeerd en ingezongen door Adele staat in Nederland ook hoog in de hitparade. Deze twee avonden worden u met speels gemak alle intro’s van 007 voorgeschoteld. 
De eerste uitzending zal besteed worden aan de eerste jaren van de geheim agent. De eerste 13 films zullen langs komen, van Dr. No uit 1962 tot Octopussy uit 1983. De 2de avond zal verder worden gegaan vanaf A view to a Kill uit 1985 tot aan Skyfall die onlangs is verschenen.
BackHome is te beluisteren via FM 106.6, via Wieringer kabelnet 87.9, de LOZ-kabelkrant (Ziggo digitaal kanaal 43) en woont u ver buiten Hollands Kroon dan kunt u via www.rtvnoordkop.nlluisteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten