donderdag 26 september 2013

27-09-2013 #BackHome #theBlackKeys #ElCamino

Twee weken terug gestart met de semi-drastisch verandering in BackHome. Om de week gaat er een volledig album integraal worden uitgezonden. De andere week blijft BackHome gewoon zoals het was: de beste muziek van uiteenlopende stijlen, maar altijd met een licht alternatief randje, naar de keuze van programmamaker Henri Westra.

De BackHome albumsessies, gemakshalve zo even genoemd, werden afgetrapt door Bob Dylan met het album Highway 61 Revisited. Vandaag een album uit deze eeuw, en wat voor één. Namelijk El Camino van the Black Keys. Dit is het 7de studioalbum van hett duo uit de USA, hierop staat de elke week, met goedkeuring van @remkomulder, gedraaide track Little Black Submarines. Kan er niks aan doen, het is gewoon een top plaat. Meer info over band en/of album ga je maar zoeken op internet, probeer eens google, deze zoekwebsite kwam ik laatst tegen en ik was gelijk verkocht. het gemak waarmee deze website je targets vind is ongekend.

De volgende keer zal een klassiek album uit de vorige eeuw ten gehore worden gebracht en dan weer een klassieker uit de modernere muziekgeschiedenis en ga zo maar door.

BackHome is vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op Noordkop Radio (RTV Noordkop), de lokale omroep van de gemeente Hollands Kroon.


 


106.6 FM | Kabel 89.0 Ziggo | Ziggo Radio 783 www.rtvnoordkop.nl


Albumsessie 1: Bob Dylan - Highway 61 Revisited

Geen opmerkingen:

Een reactie posten