donderdag 14 november 2013

15-11-2013 #BackHome #Beatles - On Air: Live At The BBC Volume 2 (deel 1)

Een nieuw album, maar met klassieke nummers, zo doen we het dan deze keer maar. Er is een nieuwe verzamelaar van The Beatles uit, namelijk: On Air: Live At The BBC Volume 2. Dit zijn 63 liveopnames uit de kelder van de BBC, of eigenlijk 63 opnames van liveopnames gemaakt door de BBC. En die opnames zijn dan weer gemaakt door Jan en alleman. Dit omdat de BBC zijn opnamebanden hergebruikt.

Maar goed, 40 nummers en 23 aankondigingen en interviews staan er op de dubbel-cd/driedubbel-lp in uitstekende kwaliteit. Deze uitzending komt de eerste cd van de dubbel-cd aan bod en volgende week de tweede. Op het album staan ook met elk van The Beatles een interview van ongeveer 5 minuten. Gezien de duur van het album en de radio-uitzending skip ik die. Mocht je benieuwd zijn, dan moet je deze op een andere manier beluisteren dan via BackHome op Noordkop Radio.

BackHome is vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op Noordkop Radio (RTV Noordkop), de lokale omroep van de gemeente Hollands Kroon.
106.6 FM | Kabel 89.0 Ziggo | Ziggo Radio 783 www.rtvnoordkop.nl


Albumsessie 1: Bob Dylan - Highway 61 Revisited
Albumsessie 2: the Black Keys - El Camino
Albumsessie 3: Pearl Jam - Lightning Bolt
Albumsessie 4: Arcade Fire - Reflektor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten