vrijdag 10 januari 2014

10-01-2014 #BackHome #zaagtmenplanken

Van Dik Hout zaagt men planken, d.w.z. wie het breed heeft, laat het breed hangen. In deze tweede uitzending van BackHome in 2014 kan dat. In het begin van het nieuwe jaar worden we toch wel redelijk getrakteerd op goede nieuwe muziek, hadden we vorige week Bruce Springsteen en James Vincent McMorrow al, deze week komt daar nog wat bij. Overigens komen deze artiesten gewoon weer mee in de platenkoffer, maar echt nieuw mee zijn het Australische Boy & Bear, Mutual Benefit en de dochter van grootheid Johhny Cash, namelijk Rosanna Cash. Dit wordt weer aangevuld met alleraardigste andere muziek die nog niet vast staat.

O ja, de Helderse band Van DIk Hout heeft vandaag ook nieuw album uitgebracht, Alles wat naar boven drijft. Een jaar of 15 geleden kon ik op zich best genieten van deze band, misschien lukt dat weer. Ik neem in ieder geval een oude cd mee met mijn destijds favoriete nummer van deze band, ook breng ik de nieuwe mee, heb je hier van een verzoeknummer, dan kan dat via facebook of twitter.

BackHome is vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op Noordkop Radio, de lokale omroep van de gemeente Hollands Kroon.


106.6 FM | Kabel 89.0 Ziggo | Ziggo Radio 783 www.rtvnoordkop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten