vrijdag 11 oktober 2013

11-10-2013 #BackHome #albumsessie#PearlJam #LightningBolt

Waar je een klassieker uit de vorige eeuw verwacht, daar er 2 weken terug een klassieker uit deze eeuw volledig integraal werd uitgezonden, is er dit keer een volledig nieuwe plaat. Als Pearl Jam namelijk een nieuw album uitbrengt kan je weinig anders doen dan hem draaien. En zeker als je om de week een album volledig integraal ten gehore brengt op de radio.

Daarom dus Lightning Bolt, het tiende studioalbum van Pearl Jam. Hij is vandaag uitgekomen en op het eerst gehoor vind ik het een goeie plaat. Overigens was mijn keuze al gevallen op deze plaat zonder dat ik hem gehoord heb, dat risico durfde ik te pakken. Verder heb ik dus weinig te zeggen, ga luisteren en oordeel zelf.

De volgende keer zal, om het ritme weer op te pakken, een klassiek album uit de vorige eeuw ten gehore worden gebracht en dan weer een klassieker uit de modernere muziekgeschiedenis en ga zo maar door.

BackHome is vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op Noordkop Radio (RTV Noordkop), de lokale omroep van de gemeente Hollands Kroon.

106.6 FM | Kabel 89.0 Ziggo | Ziggo Radio 783 www.rtvnoordkop.nl


Albumsessie 1: Bob Dylan - Highway 61 Revisited
Albumsessie 2: the Black Keys - El Camino

Geen opmerkingen:

Een reactie posten